Начало Бокс Франк Уорън: Не бива да подценяваме Франсис Нгану

Франк Уорън: Не бива да подценяваме Франсис Нгану

Франк Уорън: Не бива да подценяваме Франсис Нгану
0

Франк Уорън изглежда е останал впечатлен от първите си контакти с бившия шампион в тежка категория на UFC, който се готви за професионалния си боксов дебют срещу „златната кокошка“ на Queensberry Promotions – Тайсън Фюри. Президентът на компанията е категоричен, за не бива да бъде допускано подценяване, независимо от обстоятелствата.

Уорън написа специален коментар за Boxing Scene, в който подчертава нуждата от максимален фокус от страна на Фюри, ако иска да свърши работата си срещу Нгану.

Убеден съм, че не бива да подценяваме Франсис Нгану. След като го видях на живо, затвърдих мнението си. Той идва, за да се бие и не бива да допускаме нито за минута, че ще е лесен за нокаутиране. Той е здрав, отруден и мощен, а, според нашия човек Джо Джойс, съвсем не е лош боксьор. И все пак не очаквам да се опита да надиграе Тайсън. Франсис ще се опита да вкара тежката артилерия, а, ако нещата загрубеят, ще имаме нужда от силен съдия“, напиша президентът на QP.

На 28 октомври в Рияд ще научим отговорите на всички въпроси около една от най-големите битки между боксьор и MMA боец в историята.