Начало Бокс Франклин: Ще нокаутирам Уайт

Франклин: Ще нокаутирам Уайт

Франклин: Ще нокаутирам Уайт
0

Джърмейн Франклин не се е отказал от сблъсък с Дилиън Уайт. Въпреки, че преди дни стана ясно, че английският боксьор ще се завърне на ринга в Англия на 30 октомври, Франклин, който се надяваше на двубой в САЩ, няма търпение да излезе на ринга срещу „Крадеца на трупове“.

„Защо толкова се бави организирането на този мач? Аз съм непобеден и съм готов за по-сериозен мач. Обещавам, че ще нокаутирам Бети Уайт“ сподели Франклин, цитиран от boxinginsider.com. Американецът оприличи Дилиън Уайт на световноизвестната американска филмова актриса Бети Уайт.

„Искам битката. От моя страна подписах договор за двубоя. Първи споменаха името ми. Казах си: „Да, нека го направим. Искам да покажа на света, че съм най -добрият“, завърши Франклин.

Джърмейн Франклин не е имал професионален сблъсък от 5 октовмри 2019 година когато победи Павел Сур с единодушно съдийско решение на боксова гала, провела се във Флинт, САЩ.

Общият му баланс е 20 успеха (13 с нокаут) от 20 срещи.

Дилиън Уайт , от своя страна, успя да се реваншира за загубата си в първия сблъсък с Александър Поветкин. Припомняме, че „Крадеца на трупове“ нокаутира в четвъртия рунд руския боксьор на гала, провела се в Гибралтар на 27 март. Уайт се намира на 2-о място в класацията на авторитетния сайт – boxrec.com в тежка категория.

Британецът има общ баланс от 28 победи (19 с нокаут) и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Александър Поветкин) в своята професионална боксова кариера.