Начало Бокс Фреди Роуч: Кроуфърд ще нокаутира Хан

Фреди Роуч: Кроуфърд ще нокаутира Хан

Фреди Роуч: Кроуфърд ще нокаутира Хан
0

Едно от най-големите имена в света на бокса – Фреди Роуч, даде своята прогноза за предстоящия мач между шампиона на WBO в полусредна категория Терънс Кроуфърд (34-0-0) и претендента Амир Хан (33-4-0). Двамата излизат един срещу друг в ранните часове на неделя българско време в „Медисън Скуеър Гардън“ в Ню Йорк.

31-годишният американец е сочен за твърд фаворит в срещата от фенове и специалисти, а към това мнение се присъедини и легендарният Фроуч, който в миналото бе треньор на англичанина от пакистански произход.

„Ако Амир се придържа към плана си и не търси нокаута, може да направи мача на живота си, защото той е фантастичен боксьор.

Притежава нужните умения, но много често тръгва да нокаутира противника и си докарва неприятности. Във всичките му мачове, в които е бил нокаутиран, той водеше в резултата. В нашия спорт не може просто да се впускаш за нокаут. Ако имаш възможност-добре, ако такава не се открива – придържай се към стратегията си.

twitter.com

Терънс също е много добър боскьор. Амир е по-бърз, но трябва да е много внимателен. Все пак мисля, че Кроуфърд ще спечели чрез нокаут, защото Хан има прекалено много вредни навици между въжетата“, сподели бившият треньор на Мани Пакиао.