Начало Бокс Теди Атлас не останал доволен от Фреди Роуч

Теди Атлас не останал доволен от Фреди Роуч

Теди Атлас не останал доволен от Фреди Роуч
0

Бившият треньор и настоящ боксов коментатор – Теди Атлас, явно не е останал никак доволен от думите на друга легенда на бокса – Фреди Роуч.

Роуч бе част от щаба на Тайсън Фюри за битката му срещу Дионтей Уайлдър на първи декември, но няколко дни след това Роуч публично нахока Бен Дейвисън за сгрешена тактика и неправилни съвети към 30-годишния британец.

Младият треньор не остана особено впечатлен от коментара на по-възрастния си колега, но мнозина боксови специалист от света и Великобритания защитиха Дейвисън.

twitter.com

Ето какво каза и самият Атлас:

„Честно казано съм на обратното мнение. Според мен свършиха добра работа с тренировките и подготовката на Фюри. Тайсън бе по-умният и по-техничният боксьор на ринга. Със сигурност не притежава повече сила от Уайлдър, но за човек с неговите размери да бъде толкова подвижен и да знае как да се пази от тежките удари, това бе похвално.

Поздравявам Фюри и отборът му, че успяха да изградят добра защита и в същото време да демонстрира по-добрата техника. Не мога да разбера какво е накарало Фреди да говори така, моето мнение е коренно различно.

А и не е честно да отправиш такива коментари. Предполагам, че Бен Дейвисън се е свързал с Фреди и той го е поканил в отбора. Така ли му се отблагодаряваш?

Момчето те приветства в щаба, вярва ти, плаща ти. Това говори за доверие. Има някакъв съюз. Не може да поемеш отговорността да си част от този екип и след това да говориш така за тях! Защо? Защо?

От гледната точка на свестен и обикновен човек, това не е лоялна и човешка постъпка“, бяха част от думите на Атлас.