Начало Бокс Фреди Роуч предлага пари на всеки, който свали Пакиао по време на спаринг

Фреди Роуч предлага пари на всеки, който свали Пакиао по време на спаринг

Фреди Роуч предлага пари на всеки, който свали Пакиао по време на спаринг
0

Един от най-легендарните боксови треньори на нашето време – Фреди Роуч, продължава да изисква максимума от своя най-добър боксьор – Мани Пакиао.

В момента двамата се намират в може би последния тренировъчен лагер на филипинската звезда, която на 21-ви август ще се изправи срещу друго голямо име от полусредната категория – Ерол Спенс-младши. 42-годишният „Пак-Ман“ не се е бил от близо две години и на няколко пъти загатна, че именно дуела със Спенс ще бъде неговата „лебедова песен“.

Роуч, който е неизменна част от най-големите успехи на Мани сподели, че дори след всичките тези години, той все още продължава да насърчава и да търси най-качествените спаринг партньори за Пакиао. А за да ги държи още по-мотивирани, Роуч е обещал $1000 на всеки, който успее да свали Пакиао по време на спаринг.

„Мани не знае това, но от много време насам обещавам парична награда на всеки от спаринг партньорите му. Единственото нещо, което трябва да направят е да го свалят на земята. Винаги имам $1000 кеш в джоба, които съм готов да им дам като бонус“, разкри Роуч пред световни медии.

Роуч и Мани започват съвместна работа преди 20 години и от тогава филипинецът е едно от най-разпознаваемите имена не само в бокса, но и в цялата спортна индустрия.