Начало Бокс Фюри: Аз съм водещата звезда в бокса
0

Фюри: Аз съм водещата звезда в бокса

Фюри: Аз съм водещата звезда в бокса
0

Световният шампион в тежка категория във версия WBC Тайсън Фюри за пореден път не прояви излишна скромност и се самоопредели за водещата звезда в света на бокса.

„Циганския крал“ припомни пред „Скай Спортс“ всичките пъти, в които е бил сочен за аутсайдер на ринга, но след това винаги е печелил и това му дава правото да се нарича №1.

Снимка: БГНЕС

„Казваха, че никога няма да го направя, че не съм достатъчно отдаден. Отписваха ме, защото не съм с перфектно тяло, както другите, отписваха ме, защото световният шампион в категорията беше Владимир Кличко. Трябваше да отида в Германия, пак ме отписваха, после ме отписваха, защото качих много килограми и имах проблеми с психиката, но това не успя да ме спре. Отписваха ме, защото трябваше да се бия с човека с най-тежък удар в историята на бокса след само два жалки мача след завръщането си, но това не ме спря. След това ме отписваха, защото съм изпята песен и вече не мога да удрям, а след това – защото свалих много килограми. Отписваха ме заради смяната на 10 треньора. И после ме отписваха, защото Уайлдър трябваше да бъде по-добър във втория мач, а после – защото не вярваха, че мога да направя това, което казвам, че юмруците ми са възглавници и не мога да счупя и яйце, че съм безполезен. Но днес съм тук, единственият в тежка категория, водещата суперзвезда в бокса, все още грозен, все още плешив, все още голям и все още непобедим“.