Начало Бокс Фюри и Нгану имат договорена клауза за реванш

Фюри и Нгану имат договорена клауза за реванш

Фюри и Нгану имат договорена клауза за реванш
0

Тайсън Фюри и Франсис Нгану се очертава да сътворят най-вълнуващия двубой между боксова и MMA легенда, когато се изправят един срещу друг в Рияд след по-малко от два месеца. Интересното обаче е, че в споразумението им фигурира клауза за реванш, според спортния журналист Гарет Дейвис.

Най-интересното обаче не е разкрито, а именно, дали клаузата е налична в полза на всеки един от тях, защото от една страна „Циганския крал“ ще изгуби статута си на непобеден шампион, в случай че претърпи поражение. От друга страна Нгану би искал да извлече максимума от малкото си оставащи години на професионалния ринг, след като дебютира в бокса. Оттеглянето от спорта не е опция за нито един от тях, но изходът от срещата в Саудитска Арабия би могъл да се превърне в повратна точка за всеки един от тях.

В същото време видяхме заявките за двубой и по правилата на MMA. Фюри е категоричен, че би се справил срещу „Хищника“ дори в клетката, но липсата на опит в играта на земя би го превърнал в по-голяма аутсайдер там, отколкото Нгану е в момента в бокса.

Тепърва предстои да научим повече детайли от споразумението между двамата гиганти. Все пак амбициите им са, за да надминат Флойд Мейуедър и Конър МакГрегър от грандиозния им финансов успех през 2017 г.