Начало Бокс Фюри иска Джошуа през декември, ако Уайлдър се отдръпне

Фюри иска Джошуа през декември, ако Уайлдър се отдръпне

Фюри иска Джошуа през декември, ако Уайлдър се отдръпне
0

Тайсън Фюри иска задължително да се бие за втори път през 2020 година. И не само – „Краля на циганите“ няма да се задоволи с непретенциозен противник.

Фюри се опасява, че Дионтей Уайлдър протаква и отлага във времето мача им.

От щаба на американеца държат на домашната публика и вече няколко пъти намекнаха, че уговорката с британците отново може да бъде отложена.

„Ако Уайлдър не иска, нека се бия с Джошуа декември“, пожела Фюри.

twitter.com

„Това е просто боксов мач, защо не? Аз тренирам постоянно и искам предизвикателство. Готов съм да се бия и сега. Отидох до Америка и сритах задника на Уайлдър. И те (Джошуа и екипът му) имаха този шанс, но не се решиха.“

„Джошуа може да гледа към мен и да си мисли: „Това можеше да бъда аз“. Защото аз се завърнах от нищото и сега съм на върха в бокса“, добави Тайсън Фюри.

Към момента изглежда много малко вероятно двамата британци да се бият през 2020 година. Кубрат Пулев е на ред за мач с Джошуа, който вече на няколко пъти беше отложен.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.