Начало Бокс Фюри към Уайлдър: Хората ще те помнят само заради мен

Фюри към Уайлдър: Хората ще те помнят само заради мен

Фюри към Уайлдър: Хората ще те помнят само заради мен
0

Световният шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри, отново взе главната роля в официалната пресконференция преди големия сблъсък между него и Дионтей Уайлдър.

Двамата се срещат за трети път в ранните часове на неделя сутрин (българско време), а залогът в мача е титлата на Световния боксов съвет.

Фюри бе във видимо приповдигнато настроение и пиперливият му език на няколко пъти жегна седящия до него американец, който през последната година и половина си намери какви ли не оправдания за загубата във втория им мач.

„Той наговори всичките тези глупости, защото психически не е достатъчно силен“, заяви „Краля на циганите“ по адрес на 35-годишния си противник.

„Човек много трудно може да продължи напред, ако не признае грешките и не се срещне с истината. А тя е, че те нокаутирах и прегазих, бездомник такъв.

„През всичкото това време говореше какви ли не неща, а сега не казваш нищо. Джей Диас бе в стаята, когато ми слагаха бинтовете. И той ли е част от заговора срещу теб?

„Идваш на пресконференцията облечен като просяк. Аз изглеждам така, когато съм в залата и тренирам. Хората ще те запомнят с това, че те нокаутирах. Ти си загубеняк, който бива трениран от загубеняк, така че ставате двама.

„Уайлдър не уважава треньора си. И как ще го уважава, при все че го нокаутира за половин минута… Не разбирам как наемаш човек, когото си нокаутирал още в първия рунд за треньор и го молиш да те научи на нещо ново“, допълни британецът.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg