Начало Бокс Уайлдър: Нямам какво да губя, напрежението е върху Фюри

Уайлдър: Нямам какво да губя, напрежението е върху Фюри

Уайлдър: Нямам какво да губя, напрежението е върху Фюри
0

Бившият световен шампион на WBC в тежка категория – Дионтей Уайлдър, сподели, че цялото напрежение в предстоящата трета битка с Тайсън Фюри пада именно върху британеца.

Двамата се изправят един срещу друг в ранните часове на неделя (българско време), а срещата ще се проведе в Лас Вегас, САЩ. Вчера 33-годишният Фюри и 35-годишният Уайлдър участваха в последната пресконференция преди срещата.

За разлика от първата такава през лятото, този път „Бронзовия бомбардировач“ отговаряше на въпросите и бе далеч по-словохотлив от последната му медийна изява за сблъсъка.

„Няма на кого и какво да доказвам“, заяви високомерно бившият носител на златно-зеления пояс.

„Намирам се в чудесна форма и чудесен период от кариерата ми. Обградил съм се от прекрасни хора, които се грижат за мен непрекъснато. Нямам нищо за губене.“

„Този мач е моето отмъщение, моят дългочакан реванш. Напрежението е изцяло върху него. Аз нямам нищо за губене. Много хора си мислят, че нещата, които казах след мача са лъжа, но всичко това е истина (бел.ред – извиненията за загубата). А когато човек знае истината, тя го освобождава психически“, допълни Уайлдър.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg.

Boec.BG ще следи срещата за вас рунд по рунд, а всичко най-важно около мега събитието ще може да намерите на сайта ни.