Начало Бокс Фюри мотивира: Тренировките са моите лекарства

Фюри мотивира: Тренировките са моите лекарства

Фюри мотивира: Тренировките са моите лекарства
0

Бившият световен шампион в тежка категория – Тайсън Фюри (27-0-1), взе дейно участие в клип на „MTK Global“. Мениджърската агенция често се включва в интернет рубриката „Monday motivation“, целяща да мотивира в началото на седмицата.

Фюри е ярък пример за човек, който успява да стъпи на краката си след тежък период.

Британецът изпадна в депресия и качи над 65 килограма. В момента се намира в отлична форма и тази година ще спори за поясите си, които оваканти, но не загуби преди 24 месеца.

Винаги усмихнат и забавен, „Краля на циганите“ победи окончателно в борбата със самия себе си. Ето какво заяви той:

„Мотивирам се всяка сутрин. Будя се и отивам в залата. Тренировките са моите лекарства. Ако не тренирам всеки ден, се депресирам. Обградете се с добри хора около вас. Приятели, семейство, близки – не си губете времето с лоша компания. Всички заедно сме един отбор, приятели. Ако аз мога – вие също!“, завършва емоционалното си обръщение боксьорът.

Вчера ММА боецът Конър Макгрегър също мотивира своите фенове. Ирландецът публикува коментар на житейска мъдрост и го доразви.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.