Начало Бокс Фюри обяснява защо Уайлдър не успя да го нокаутира

Фюри обяснява защо Уайлдър не успя да го нокаутира

Фюри обяснява защо Уайлдър не успя да го нокаутира
0

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри нарече Дионтей Уайлдър най-опасния опонент в кариерата си и има обяснение защо американецът не успя да го нокаутира въпреки четирите нокдауна в три битки.

Най-опасният ми противник беше Дионтей Уайлдър“, каза Фюри пред Foxify. „Имах три битки с него и всеки път за мен можеше да завърши с поражение във всеки рунд. Уайлдър има удар и ако се приземи, дори в първия или дванадесетия рунд, това е нокдаун или нокаут.

Мисля, че фактът, че той не успя да ме нокаутира, имаше много общо с моя размер и тегло“, предположи Фюри. „Той бие момчета, които са високи 190 см и тежат 102 кг, а те не стават. Но човек, който е висок 205 см и тежи 126 кг – мисля, че е съвсем различно. Размерът има значение. Всеки, който казва обратното, лъже.“

На 17 февруари Фюри ще се бие за титлата абсолютен световен шампион срещу Олександър Усик, в който ще може да провери не само тази теория, но и другото си убеждение.

Вярвам, че мога да победя всеки мъж във всяка епоха, всеки век, всяко десетилетие“, каза Фюри„В конфронтация един на един бих ги победил в битка.“