Начало Бокс Фюри разказа как е опитал да се самоубие
0

Фюри разказа как е опитал да се самоубие

Фюри разказа как е опитал да се самоубие
0

Тайсън Фюри често говори за психическите си проблеми, мисли за самоубийство и как ги е преодолял, но сега призна, че наистина е направил опит да сложи край на живота си, и то – по забележителен начин.

В документален филм за живота си, който ще бъде излъчен следващата седмица по британска телевизия, „Циганския крал“ разказа за деня, в който е решил, че всичко ще свърши. Случката се е разиграла след като през 2015 г. стана световен шампион и повече не е виждал какво може да постигне.

„Един ден се събудих и си казах, че това е денят, в който ще приключа всичко. Исках да забия колата си в мост с много висока скорост. Бях тръгнал към въпросния мост, вече нямах амбицията да живея. Точно преди да стигна до него чух глас, който ми каза: „Не го прави, ще съсипеш живота на семейството си“ и моментално отбих колата встрани. Тогава за пръв път си казах: „Добре, сега или никога. Моментално трябва да се оправя“, разказа Фюри.

„Циганския крал“ призна, че винаги е чувствал, че не е добре психически, но е успявал да потисне тези мисли и да се фокусира върху кариерата си.

„Винаги съм знаел, че ми има нещо, но тиках това назад в съзнанието си, защото имах да върша работа… работата ми беше да стана световен шампион в тежка категория, бях сложил всичките си яйца в една кошница, аз съм от типа хора, които се пристрастяват към нещо, и е въпрос на „всичко или нищо“ за всяко нещо, което правя. След като постигнах целта си, не виждах накъде повече може да продължи кариерата ми, бях на Еверест и се сгромолясах надолу. Но се научих да се справям. Да мисля позитивно и да съм обграден от позитивни хора“.