Начало Бокс Фюри с две условия за мач с Джошуа
0

Фюри с две условия за мач с Джошуа

Фюри с две условия за мач с Джошуа
0

Световният шампион на WBC в тежка категория Тайсън Фюри постави две, много ясни и точни условия, за да се върне на ринга. Той би го направил само срещу Антъни Джошуа, но за целта иска да се изпълнят две конкретни негови изисквания.

Циганския крал“ победи Дилиън Уайт в последния си мач през пролетта, след което обяви, че слага край на кариерата си. За няколко месеца обаче той често сменя позицията си. Само преди три дни каза, че няма да се връща, но ето, че в неделя вечер оповести какво би го накарало да размисли.

Условията му са свързани с мястото на събитието и начинът, по който феновете ще могат да се насладят на битката. От една страна Фюри иска задължително срещата да е на стадион „Уембли“ в Лондон, а от друга – публиката да влезе безплатно, а онези, които искат да гледат мача, също да не трябва да заплащат…

Господин бизнисмен – той не е боец. Кълна се, надявам се да спечели срещу Усик, за да се върна от пенсиониране и да се бия с него безплатно. Условията са следните – на „Уембли“, с безплатен вход за зрителите и да е без пари за всички на Острова. Ще се бия с него безплатно, заради хората, а не за пари“, обяви Фюри.

За да може изобщо да се коментира подобен мач обаче, Джошуа трябва да изпълни едно условие. А именно – да победи Олександър Усик на реванша им на 20 август. Те ще се бият в Саудитска Арабия за поясите на WBA, WBO, IBF и IBO.