Начало Бокс Фюри се притесни за психиката на Уайлдър
0

Фюри се притесни за психиката на Уайлдър

Фюри се притесни за психиката на Уайлдър
0

Тайсън Фюри прояви загриженост за психичното здраве на Дионтей Уайлдър покрай изблиците на “Бронзовия бомбардировач” за загубата му от британеца.

В телевизионно интервю, “Циганския крал” заяви, че е разтревожен за съперника си и му предложи помощ, стига той да я поиска. Извън ринга Фюри е силно ангажиран с темата за психичното здраве, след като самият той изпадна в силна депресия и беше пред самоубийство преди да се завърне на боксовия ринг.

“Притеснен съм за психическото му здраве. Трябва да има момент, в който приемаш поражението и продължаваш напред. Той измисля налудничави неща. На един телефонен разговор разстояние съм, ако мога да помогна по някакъв начин, ще му дам съвет”, каза Фюри.

Отговорът на Уайлдър не закъсня и той се обърна към британеца чрез социалните медии.

“Хей, Тайсън, не се тревожи за мен. Добре съм си, слава Богу. Единственото нещо, което искам от теб, е да си удържиш на думата и да се биеш с мен. Дадох ти два шанса без да съм принуден и това промени живота ти. Сега е време да бъдеш мъж и да ми дадеш шанс, както се бяхме разбрали”, написа “Бронзовия бомбардировач” в Twitter.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.