Начало Бокс Фюри: Уайлдър няма да изкара рунда, в който беше спрян преди (ВИДЕО)

Фюри: Уайлдър няма да изкара рунда, в който беше спрян преди (ВИДЕО)

Фюри: Уайлдър няма да изкара рунда, в който беше спрян преди (ВИДЕО)
0

Тайсън Фюри, който е световен шампион на WBC, говори повече, в сравнение със своя опонент – Дионтей Уайлдър, на официалната пресконференция преди третия сблъсък между „Циганския крал“ и „Бронзовия бомбардировач“.

Очаквам с нетърпение това предизвикателство. Надявам се, че той ще направи нещо по-различно от миналия път – нека признаем фактите, трябва. Знам, че той работи с (нов треньор) Малик (Скот), много опитен човек в бокса, самият той е провел много битки. Да се надяваме, че той може да извлече най-доброто от Дионтей Уайлдър.

Дионтей Уайлдър е пони с един трик, той има нокаутиращ удар. Всички знаем това. Страхотно. Онова, което ще направя този път, е да го прегазя, сякаш съм превозно средство с 18 гуми, а той си е човек.

Гарантирам, че той няма да изкара изкара рунда, в който беше спрян преди. Качвам килограми, опитвам се да стана 136 кг., за тази битка, защото веднага ще потърся тежък нокаут. Не вярвам, че той участва психически, физически или емоционално в тази битка. Мисля, че го прави по грешни причини. Когато хората правят нещата по грешни причини, те винаги накрая се нараняват“, завърши Фюри.

 „Време е да му откъсна главата. Елате на 24 юли, ще има кръвопролитие“, добави Уайлдър.

„Честно казано, чувал съм го и преди. Той говори последния път за „обезглавяване“, „кръвопролитие“, тем подобни, а всички знаем какво се случи на ринга“, отговори Фюри.

Третият сблъсък между двамата ще се проведе на 24 юли в „T-Mobile“ арена в Лас Вегас, Невада.