Начало Бокс Уайлдър: На 24 юли ще покажа защо все още съм най-лошият човек (ВИДЕО)

Уайлдър: На 24 юли ще покажа защо все още съм най-лошият човек (ВИДЕО)

Уайлдър: На 24 юли ще покажа защо все още съм най-лошият човек (ВИДЕО)
0

Дионтей Уайлдър, който е бивш световен шампион на WBC в тежка категория, се закани на Тайсън Фюри на официалната пресконференция, на която стана ясно, че третият сблъсък между двамата ще се проведе на 24 юли в „T-Mobile“ арена в Лас Вегас, Невада.

„Нищо не се е променило. Все още е едно лице, едно име, един шампион – Дионтей Уайлдър. Аз съм в най-добрата форма в живота си. На 24 юли ще покажа на хората защо все още съм най-лошият човек на планетата“, заяви Уайлдър.

„Циганския крал“ и „Бронзовия бомбардировач“ трябва да сложат край на спора и съмненията кой е по-добър, провеждайки третия си сблъсък на ринга. До битката се стигна, след като съдът в САЩ призна за основателни претенциите на Уайлдър, че Фюри първо трябва да направи реванш с него, преди да боксира с Антъни Джошуа (24-1) за останалите световни титли.

Припомняме, че Уайлдър загуби световната си титла във втория сблъсък с Тайсън Фюри, провел се на 22 февруари 2020 година. Първата среща не излъчи победител и завърши при равенство.

Третият сблъсък между двамата по план трябва да се проведе на 24 юли в Лас Вегас, Невада.

Дионтей Уайлдър има баланс от 42 победи, 1 равенство (в първия сблъсък с Тайсън Фюри) и 1 загуба (от Фюри – във втората среща за титлата на WBC). Той е спечелил цели 41 успеха с нокаут.

Тайсън Фюри е с баланс от 30 победи и само 1 равенство на професионалната боксова сцена. Той, също както Уайлдър, не се е качвал на ринга от втория двубой между тях.