Начало Бокс Фюри: Вече не спортувам, но ако кажат ще съм на ринга утре
0

Фюри: Вече не спортувам, но ако кажат ще съм на ринга утре

Фюри: Вече не спортувам, но ако кажат ще съм на ринга утре
0

Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри за пореден път потвърди, че е спрял да тренира и няма информация кога и срещу кого ще води следващата си битка.

Всички тук знаят за тази битка повече от мен“, каза Фюри за двубоя срещу шампиона на WBA, IBF и WBO Антъни Джошуа.

Аз не знам нищо. Вече дори не тренирам. Шугар Хил се прибра вкъщи в края на ноември. Анди Лий се прибра вкъщи.

Трябва да си почина – физически, психически и емоционално. В момента се отклонявам, защото бях готов да изляза на ринга след победата над Дионтей Уайлдър миналата година. С този двубой обаче нищо не се случи. В момента мисля само за закупуване на 10 бири„, каза още Циганския крал.

Ето потвърждение направо от мен – вече не спортувам. Когато ми кажат: „Ще боксираш на 15 юни в Антарктида“, тогава ще се върна в тренировъчния лагер. Във всеки случай ми трябват само шест до седем седмици, за да се подготвя за тези боксови круши. Не се нуждая от добри спаринг партньори, за да се подготвя за битка. Местните хамали ще са на същото ниво„, смята Фюри.

Днес мога да се боксирам – готов съм, годен съм, тренирах цял живот. Ще изляза на ринга днес, утре, следващата седмица, следващия месец. От повече от година настоявам за битка„, добави шампионът.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.