Начало Бокс Уайлдър за Джошуа и Фюри: Вижте ги тези куч*и!
1

Уайлдър за Джошуа и Фюри: Вижте ги тези куч*и!

Уайлдър за Джошуа и Фюри: Вижте ги тези куч*и!
1

Дионтей Уайлдър включи на пълни обороти голямата си уста по адрес на основните си конкуренти за върха в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

Причината за словесната атака на „Бронзовия бомбардировач“ към двамата британци е планът им да тренират заедно, за да може „Циганския крал“ да го победи на 22 февруари. В края на декември Джошуа обяви, че е готов да стане спаринг партньор на сънародника си, за да постигне мечтаната цел, а Фюри прие предложението му.

Снимка: БТА

С леко забавяне, Уайлдър най-накрая взе отношение по въпроса пред TheBoxingVoice.

„Разбрах за това. Вижте ги тези куч*и, точно това казах, те са куч*и. Кой нормален се опитва да се съюзи с някого? Казваш, че си най-добрият, аз казвам, че съм най-добрият, а сега ви, копе**та, се опитвате да се съюзите един с друг. Явно ще бъде Великобритания срещу САЩ. Но това добавя към самочувствието ми, позволява ми да изпъча гърди и да главата си по-високо от преди, да ходя из стаята като голямата работа. Когато видя как двама обединяват сили, за да си помагат в момент, в който всички искат иска да видят кой е най-добрият в тежката категория, това ме кара да се чувствам добре. Дано тези двамата да работят заедно и да измислят гениален план как да направят невъзможното. Не мисля, че в тежката категория има някой с ясна идея как да ме победи, без значение кой е в лагера му. Аз съм единствен по рода си, първият. И хората просто трябва да свикнат с тази мисъл, да се вгледат и да разберат красотата на моето изкуство, което показвам пред света“, каза Уайлдър.