Начало Бокс Гласят битка между Анди Руис и Чарлс Мартин

Гласят битка между Анди Руис и Чарлс Мартин

Гласят битка между Анди Руис и Чарлс Мартин
0

Анди Руис-младши и Чарлс Мартин са пред договор за битка, съобщава World boxing news. Двамата са сред основните претенденти за световната титла на IBF. В момента Кубрат Пулев заема първо място в ранглистата на организацията и след мача с Антъни Джошуа то ще бъде освободено.

Следващият в класацията е Мартин, а след него е Олександър Усик, който ще спори с британеца за пояса на WBO. Майкъл Хънтър заема четвъртото място, но според изданието шансовете му за подобен елиминатор са нищожни.

Пети е Руис, с когото Мартин има общ промоутър. 

Последната битка на Руис беше срещу Ей Джей в Саудитска Арабия. Мексиканецът се провали в подготовката си и качи излишна маса, което беше една от причините за загубата. Мартин също допусна поражение от Джошуа. Американецът беше нокаутиран във втория рунд на битката през април 2016 година.

Мнозина вече се запитаха кой е най-удачният съперник за Руис в този момент. Пълничкият боксьор шокира целиясвят миналото лято, но царуването му в тежка категория не беше дълго.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.