Начало Бокс Гласят Чисора за битка с Луис Ортис
0

Гласят Чисора за битка с Луис Ортис

Гласят Чисора за битка с Луис Ортис
0

Дерек Чисора да се изправи срещу Луис Ортис. Мачът на ветераните в тежка категория, който определено ще предизвика сериозен интерес и ще бъде едно от зрелищата за годината, вече е в процес на договаряне. Това обяви мениджърът Еди Хърн, който помага на „Войната“ и неговия агент – бившия световен шампион Дейвид Хей.

Според промоутъра, Чисора и „Кинг Конг“ са много близо до подписване на договор, което ще бъде поредната тежка битка в кариерата на британеца. За последно той проведе два равностойни, но много яки мачове с Джоузеф Паркър, загубени по точки в Манчестър.

Вече водим разговори с хората на Луис Ортис. Все още не мога да коментирам подробности, но в скоро време това може и да се промени. Дерек е готов за всеки. Той все още иска да участва в големите мачове, с най-силните. И е показал през годините, че мястото му е точно там“, коментира Еди Хърн.

Чисора се намира в серия от 3 поредни поражения. 42-годишният кубинец Ортис пък постигна два последователни успеха, след като бе нокаутиран от Дионтей Уайлдър през 2019-а.