Начало Бокс Головкин: Всички знаят кого искам

Головкин: Всички знаят кого искам

Головкин: Всички знаят кого искам
0

След близо 9-месечно отсъствие от професионалния ринг, бившият шампион в средна категория Генади Головкин (39-1-1) се завърна с гръм и трясък, нокаутирайки Стив Ролс (19-1) в четвъртия рунд от срещата им в „Медисън Скуеър Гардън“.

В същата арена, в която преди седмица станахме свидетели на едно от най-шокиращите събития в историята на бокса, този път нямаше нищо изненадващо.

Макар и да звучи като лесна победа, 37-годишният казахстанец трябваше да се потруди и да „изяде“ няколко солидни попадения в главата, преди да дойде неговия момент и отново да запише победа чрез нокаут след близо една година.

Ето какво сподели „GGG след края на сблъсъка:

„Чуствам се чудесно, като прероден съм. Искам да благодаря на Стив Ролс – той е силен боксьор и не бе лесно. Но търсех нокаута. Казах го и на Бенкс: „Виждам го, виждам го“.

Просто ми трябваше малко време, за да намеря точния момент за атака. Обичам да побеждавам с нокаут. Първоначално му дадох дистанцията, защото исках да го видя как работи“, сподели Головкин.

На въпрос срещу кого иска да се изправи, „GGG“ бе пределно ясен.

Добре знаете кого искам. Феновете също го искат. Готов съм за септември, готов съм за „Канело“. Питайте го него, аз съм 100%. Ако искате драма, кажете му на него.

Снимка: БТА (AP Photo/Isaac Brekken, File)

Това е професионалния бокс, защо да не се срещнем за трети път? Ще бъде невероятна битка. Аз съм шампиона на хората. Искам да го победя“, каза боксьорът, който записа първа победа с новия си треньор Джонатан Бенкс.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.