Начало Бокс Голямото бебе не впечатли при завръщането си (ВИДЕО)
0

Голямото бебе не впечатли при завръщането си (ВИДЕО)

Голямото бебе не впечатли при завръщането си (ВИДЕО)
0

Джарел Милър се завърна с победа на професионалния ринг. След 43 месеца без официален мач, в които претърпя наказания за употреба на забранени стимуланти, „Голямото бебе“ не впечатли при успеха си в Буенос Айрес.

33-годишният американец се наложи по точки в 10 рунда над непретенциозния Ариел Бракамонте (11-8). Милър взе успеха с три съдийски гласа от по 97-92, като бе лишен от една точка в четвъртия рунд заради нечисти действия.

Двубоят бе част от галавечер на WBA „Нокаут срещу наркотиците“. По ирония на съдбата, „Голямото бебе“ се забърка в доста неприятности през кариерата си именно в тази посока, но изглежда сега е готов на всичко, за да си върне позициите, които бе завоювал допреди 4 години.

За последно Милър се боксира с Богдан Дину на 17 ноември 2018-а. Тогава той нанесе първо поражение на румънеца в 19-ия му мач. Американецът буквално прегази съперника си, като го нокаутира в четвъртия рунд и погледна смело към световните титли на Антъни Джошуа.

В последствие обаче всички знаем какво се случи. Месец преди битката той даде положителна проба за анаболни стероиди и кариерата му пое в различна посока. Ей Джей пък замени Милър с Анди Руис, за да загуби с нокаут…

За „Голямото бебе“ успехът е под №24 в кариерата му. Той има и един равен, като е непобеден в 25 мача. Джарел се нуждае спешно да влезе в добър ритъм, тъй като за мача с Бракамонте тежеше рекордните за кариерата му 155 килограма.

Може да видите целия мач тук: