Начало Бокс „Истинското голямо бебе“: Аз съм най-добрият в тежка категория!

„Истинското голямо бебе“: Аз съм най-добрият в тежка категория!

„Истинското голямо бебе“: Аз съм най-добрият в тежка категория!
0

Джаред Андерсън направи поредна сериозна заявка, че се е устремил към върха в световния бокс, след като през уикенда нокаутира Джордж Ариас и заяви от ринга, че е най-добрият в своята дивизия.

Аз съм най-добрият в тежка категория в света! Не ми пука какво говорят хората. Чувате ли? Изглеждаше лесно днес, защото той ми помогна да го направя лесно. Не ме удряше сериозно, защитата ми беше на място, а крошето ми влизаше постоянно. Вечерта беше лесна. Искам водещите имена! Искам водещите претенденти! Онези, които обичат да отправят предизвикателства, нека извикат и моето име. Аз няма да избягам, няма да се оттегля. Ще получите това, което искате от мен“, каза „Истинското голямо бебе“, цитиран от Boxing Scene.

Андерсън имаше нужда само от 3 рунда, за да нокаутира Ариас в Нюарк, за да спечели международния пояс на WBO и щатската титла на WBC. Така активът му вече е от 14 победи с нокаут и нито една загуба. При това е едва на 23 години, което го превръща наистина в един от най-обещаващите таланти на съвременния бокс.