Начало Бокс Ивайло Гоцев: Ще направим невиждано шоу в Пловдив

Ивайло Гоцев: Ще направим невиждано шоу в Пловдив

Ивайло Гоцев: Ще направим невиждано шоу в Пловдив
0

Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, обеща бойното шоу през месец декември в Пловдив да бъде зрелищно. Тервел Пулев ще оглави предстоящото събитие и ще участва за първи път в основен двубой от професионална боксова галавечер.

Мениджърът на Пулеви обяви също, че Тервел ще се боксира за междуконтиненталната титла, което сериозно ще вдигне реномето му в полутежка категория.

„Ние вече доказахме качеството на продукцията си през октомври с галавечерта на Кобрата с Фюри в София, а сега ще направим невиждано шоу в Пловдив. Тервел за първи път ще оглавява галавечерта и ще се бие за интерконтиненталната титла, така че ще бъде незабравимо шоу“, каза Гоцев в ефира на „Диема“.

В петък вечер бронзовият медалист от Олимпийските игри в Лондон 2012 нокаутира германеца Kай Курзава и продължава да е непобеден. Вече е с 14 успеха от 14 мача при професионалистите, 12 от които с нокаут.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.