Начало Бокс Кале Зауерланд: Не виждам как Руис ще се завърне

Кале Зауерланд: Не виждам как Руис ще се завърне

Кале Зауерланд: Не виждам как Руис ще се завърне
0

Промоутърът Кале Зауерланд е силно резервиран към възможността Анди Руис-младши да се завърне на трона в тежка категория. Специалистът се шегува с покупките на мексиканеца след бляскавата му победа на 1 юни 2019 година и го определя като „чудо за един мач“.

„Не вярвам на глупостите от сорта на: „О, не съм тренирал. Ядах твърде много такос и пих много Корони“. Това са извинения“, споделя пред IFL TV Зауерланд. „Да, беше качил килограми. Антъни го победи с по-добра техника и тактика, Руис приличаше на клоун. Не го виждам как ще се завърне обратно, ако трябва да бъда честен.“

„Хората виждат колко бързи са ръцете му. Направи много пари в Саудитска Арабия и не го виждам как ще става да тича в 5:30 сутрин. По-скоро ще си купи нови 55 Ролс Ройса и голямо ранчо в Ню Мексико. Лесните пари и охолният начин на живот се услаждат“, допълни промоутърът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.