Начало Бокс Левскарите отново с боксов турнир

Левскарите отново с боксов турнир

Левскарите отново с боксов турнир
0

Традиционният боксов турнир, организиран от „Националният клуб на привържениците на Левски“, ще се проведе на 8-ми февруари от 20:00 часа в столичната зала „София“. Това ще бъде осмо поредно издание на събитието, което събира фенове на футболния клуб „Левски София“ от цялата страна.

Този път организаторите на боксовата галавечер са предвидили по-малко битки от миналогодишното издание. През 2019-та боксовите срещи бяха над 20, а участниите в тях бяха не само фенове на „сините“, но и на пловдивския „Локомотив“. В това издание домакините очакват и чуждестранно участие.

„Целта тази година е турнирът да бъде на по-високо ниво от предходните, затова се предвиждат по-малко, но по-здрави, битки“, написаха организаторите от НКП „Левски“ в официалния им уеб сайт.

Боксовите сблъсъци ще се проведат под патронажа на Българската федерация по бокс. Желаещите да участват могат да изпратят данните си на boxing@nkp.bg.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.