Начало Бокс Камбосос планира да тренира с шампион на UFC

Камбосос планира да тренира с шампион на UFC

Камбосос планира да тренира с шампион на UFC
0

Джордж Камбосос планира да обедини сили с неговия сънародник и шампион в UFC в категория „перо“ Александър Волкановски. Австралийският боксьор шокира света през ноември, когато надделя над Теофимо Лопес в двубой, в който той бе определян като категоричен аутсайдер от букмейкъри и експерти. Сега Камбосос е шампион в „лека“ категориа в бокса, а за следващата си битка споделя, че иска да обедини сили с властелина при 66-килограмовите в ММА.

„Аз съм голям фен на UFC. Обичам спорта. С Алекс Волкановски поддържаме добра връзка. Той ме подкрепя, както и аз него. Колко добре ще е, ако двама шампиони си помагат заедно в подготовката? Аз ще му помогна със страйкинга, а той с граплинга и играта ми в клинч. И двамата сме горди, че сме на върха в спорта, а и двамата имаме гръцки корени. Горди австралийци сме, но идваме от Гърция. Имаме много общо“, категоричен е непобеденият професионален боксьор.

Джордж добавя, че може и да го видим в ММА клетката след време.

„Кой знае…..може и да ме видите как правя дебют в UFC в близкото бъдеще. Може и Алекс да се боксира много скоро“

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".