Начало Бокс Канело е номер 1 за 2021 година (ВИДЕО)

Канело е номер 1 за 2021 година (ВИДЕО)

Канело е номер 1 за 2021 година (ВИДЕО)
0

Канело Алварес беше избран за боксьор номер 1 на списание „Ринг“.

През тази година мексиканецът надделя последователно над Авни Йълдъръм в сблъсък за световните титли (WBC, WBA Super) в супер средна категория; над Били Джо Сондърс за поясите (WBC, WBO, WBA Super), както и над Кейлъб Плант за титлите (WBC,WBA Super, WBO и IBF).

По този начин Алварес се превърна в първия безспорен световен шампион в супер средна категория и първия мексикански боксьор, станал безспорен шампион в която и да е тегловна категория в ерата с три или четири колана.

Канело печели приза на списание „Ринг“ за втори път след 2019 година.

За мен това е чест. Наградата е бонус за мен, защото обичам този спорт. Уважавам този спорт и винаги се опитвам да давам всичко от себе си в бокса. Чувствам се прекрасно. Чувствам се благословен, защото в края на деня искам да направя история в кариерата си. Това е втората ми награда, но се надявам да има още много“, заяви големият боксьор пред списанието.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".