Начало Бокс Замесиха звезда в грандиозен скандал, той отрича
0

Замесиха звезда в грандиозен скандал, той отрича

Замесиха звезда в грандиозен скандал, той отрича
0

Бившият световен шампион в супер средна категория на WBO Били Джо Сондърс (30-1) бе замесен в страхотен скандал. 32-годишният британец, който след загубата от Канело Алварес (57-1-2) през месец май обяви, че слага край на кариерата си, е бил обвинен, че е участвал в здраво меле в Уоруикшайър.

По време на въпросното масово сбиване трима души са били наръгани и са откарани в болница, като един от тях е бил с опасност за живота. Мелето е било предизвикано от общността „Пътуващите“, както са известни ирландските цигани на Острова. Сондърс е част именно от нея, като е бил посочен за един от участниците в сбиването.

По думите на очевидец, бившият вече боксьор е извадил нож и е опитал да наръга едно от момчетата. В резултат, пострадалият е бил откаран в болница с прорезна рана на ръката. Друг от мелето пък е посетил спешното с разбита бутилка в главата…

Това са пълни глупости. Изобщо не съм участвал в никакво меле. С радост бих съдействал на полицията, но никой не ме е потърсил по този повод“, опроверга твърденията Сондърс в социалните мрежи.

Ed Mulholland/Matchroom