Начало ММА Оливейра: Изобщо не ми пука какво мисли Хабиб за мен
0

Оливейра: Изобщо не ми пука какво мисли Хабиб за мен

Оливейра: Изобщо не ми пука какво мисли Хабиб за мен
0

Световният шампион на UFC в лека категория Чарлс Оливейра (31-8) ще се изправи в неделя рано сутринта, българско време, срещу Дъстин Порие (28-6). Битката им ще бъде първа защита на пояса от страна на бразилеца, като се очертава да е една от най-непредвидимите в октагона на организацията за тази година.

Преди срещата бившият шампион в дивизията Хабиб Нурмагомедов (29-0) посочи „Диаманта“ за фаворит и за следващ №1. „Орела“ отчете, че американецът е много по-добре подготвен и има еднакво добри умения, както от стойка, така и при борба и граплинг, за да детронира Оливейра.

Изглежда обаче това не се хареса на шампиона, който определено не се отнесе много уважително към легендата. „Изобщо не ми пука какво мисли Хабиб за мен. Всеки път, когато някой ми каже, че ще загубя, аз излизам с допълнителна мотивация и доказвам, че не е бил прав. Хабиб се оттегли, мнението му не е важно за мен. Ако се върне и иска да направим мач, тогава може и да се замисля върху думите му“, категоричен е Оливейра.

Относно предстоящия мач с Порие, той заяви:Наясно съм, че Дъстин е един от най-добрите в октагона. Силен е в бокса, също така е много добър и при борбата. Разучил съм играта му, знам какво да очаквам. Ще бъде тежък сблъсък, но аз съм подготвен за всичко. Знам какво мога и какво ще ми донесе победата“.