Начало Бокс Канело: Мисля само за Йълдъръм
0

Канело: Мисля само за Йълдъръм

Канело: Мисля само за Йълдъръм
0

Боксовата суперзвезда Саул “Канело” Алварес е съсредоточен единствено върху предстоящия си сблъсък с Авни Йълдъръм този уикенд и не мисли за следващ съперник.

Двамата ще се изправят един срещу друг в Маями в спор за поясите на мексиканеца на  WBA и Супер WBC в супер средна категория. Преди срещата “Канело” отрече да мисли за обединяване на титлите в дивизията и посочи турския си съперник като приоритет №1 за момента.

“Винаги съм изпадал в ситуации, в които хората ме питат за следващия мач. Оставам фокусиран върху краткосрочната цел за обединяването, но съм 100% фокусиран. Така си върша работата, като се концентрирам върху следващия си съперник”, каза Алварес.

Мексиканската суперзвезда предпочете да не се конфронтира с шефовете на WBC за това, че Йълдъръм остана дълго време претендент за поясите му.

“Работата ми е да се бия. Влизам в ринга и си върша работата. Правя каквото трябва, каквото се очаква от мен, защото всичко е организирано много добре. Адаптирам се към претендента и си върша работата”.