Начало Бокс Мениджърът на Валдес: Еди Рейносо го направи друг боксьор

Мениджърът на Валдес: Еди Рейносо го направи друг боксьор

Мениджърът на Валдес: Еди Рейносо го направи друг боксьор
0

Мениджърът на Оскар Валдес – Франк Еспиноза, сподели за промяната на боксьора под ръководството на култовия треньор Еди Рейносо.

„Аз съм с Оскар от първата му битка и мога да кажа, че с Еди той вече е друг боксьор“, започна Еспиноза.

„Преди беше с много по-офанзивно мислене, получаваше много удари. С баща му решихме, че ни трябва промяна, след като Скот Куиг му счупи челюстта. Свързах се с Еди Рейносо. Сега той вече е завършен състезател. Защитата му е нива нагоре и така кариерата му ще е по-дълга.“

„Отборът на Еди от елитни бойци е вдъхновение за Оскар Валдес да действа като шампион. Сега тренира с Канело. Алварес винаги му дава съвети и е насреща. Направихме страхотен лагер и нокаутирахме непобедения до сега Мигел Берчелт – сега всички говорят за Оскар, а го бяха отписали“, добавя мениджърът Еспиноза.

Чаканият мексикански сблъсък завърши с победа за Валдес с нокаут в последната секунда на 10-ия рунд.

Феновете мигновено определиха попадението като един от кандидатите за „Нокаут на годината“.

Нощта на изненадите: Оскар Валдес нокаутира шампиона Берчелт

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.