Начало Бокс Карл Фроч призова британския бивш световен шампион да остане в пенсия

Карл Фроч призова британския бивш световен шампион да остане в пенсия

Карл Фроч призова британския бивш световен шампион да остане в пенсия
0

Карл Фроч изпрати съвет към Кел Брук, докато бившият световен шампион в полусредна категория продължава да обмисля завръщане.

Брук официално окачи ръкавиците, след като победи дългогодишния си съперник Амир Хан през февруари 2022 г. Едностранната победа в шестия рунд в Манчестър беше подходящ изход за „Special K“, който преди това победи Шон Портър като гост, за да стане 147lbs Световен шампион на IBF.

На 36 години Брук информира феновете, че ще се пенсионира през май, три месеца след победата на Хан. Въпреки това решение, не след дълго той беше свързан с двубой с Конър Бен, което беше подпомогнато от някои публични разговори между двамата.

„Кел Брук не трябва да го прави. Вече е извън ринга твърде дълго. Той имаше последния си удар срещу Амир Хан, той имаше онзи голям ден на заплата, голяма нощ под светлините, това беше неговата битка. Той трябва да остане в пенсия, не го залугвайте. Твърде труден е спортист да се върне след почивката, която той направи. Той трябва да намери нещо друго след пенсиониране.“

тагове: