Начало Бокс Клариса Шийлдс: Джейк Пол отказа на предложението ми за спаринг

Клариса Шийлдс: Джейк Пол отказа на предложението ми за спаринг

Клариса Шийлдс: Джейк Пол отказа на предложението ми за спаринг
0

Неоспоримата шампионка в лека средна категория при дамите и носителка на поясите на WBA, IBF и WBC в средна дивизия – Клариса Шийлдс, направи изключително интересно твърдение относно набиращият все по-голяма популярност в бойните среди Джейк Пол.

You Tube звездата, който в последните две години се изживява като професионален боксьор, е отказал да прави спаринг с една от най-успешните жени в цялата история на женския бокс. Шийлдс сподели, че е предложила на сънародника си да се качат заедно на ринга, като и двамта е трябвало да сложат на масата $100 000.

Пол обаче е отклонил офертата, въпреки че влогърът постоянно обяснява как е един от най-добрите боксьори на нашето време.

„Казах, че Джейк Пол няма да остави никаква следа зад себе си в бойните спортове и той се ядоса“, заяви америнката.

„Казах, че ще го победя в боксов мач и това е самата истина. Той няма никакъв опит. Той е You Tube влогър, който се прави на професионалист. Милионите му последователи в You Tube не го правя световен шампион. Нито олимпийски шампион.

„Той е просто момче, което тренира бокс и е известен. Обиди се, защото казах, че никога няма да се бия на негова бойна карта. Аз оглавявам галавечери в Лондон. Обичам Амнда Серано, но всичко, което съм постигнала е плод на моя труд, а не на това, че някоя известна личност стои зад мен.

„Не само че не може да ме победи, но той дори отказа да правим спаринг. Публично заявих, че ще сложа $100 000. Казах му, че ако ме победи там, тогава ще проява уажение към него, но той не пожела“, добави „Т-Рекс“.