Начало Кикбокс и муай тай Силно представяне на „Бахчеванов Файт Академи“ на турнир в Пазарджик

Силно представяне на „Бахчеванов Файт Академи“ на турнир в Пазарджик

Силно представяне на „Бахчеванов Файт Академи“ на турнир в Пазарджик
0

Две победи в два мача записаха бойците от „Бахчеванов Файт Академи“ на провелата се в събота (23.07) кикбоксова галавечер „Young Fighters Kickboxing K-1“.

Четвъртото издание на галата се проведе в Пазарджик, а домакин и организатор на събитието бе СК „Спартак“.

Старши треньорът на столичния СК „ЦСКА Кикбокс и Муай Тай“ и варненския „Бахчеванов Файт Академи“ Станислав Бахчеванов и неговият помощник Станислав Андреев изведоха на ринга Ирина Андреева и Атанас Андреев от „БФА“ и Виктор Ганчев и Пламен Павлов от СК „ЦСКА Кикбокс и Муай Тай“.

Първа на ринга излезе Ирина Андреева (48 кг), която спечели категорично двубоя си срещу Даная Георгиева от СК „Перник“ чрез технически нокаут във втория рунд. Атанас Андреев (75 кг), който се завърна между въжетата след почти едногодишно прекъсване, спечели срещата си с Янис Михтарски от СК „Арес“, Мадан чрез единодушно съдийско решение.

Атанас Андреев

Пламен Павлов (57 кг) допусна поражение от Марио Аржанов от СК „Терес“, Пловдив. Аржанов, който е номер 1 в световната ранглиста на WAKO, пласира тежка комбинация още в наалото на първия рунд, която доведе до бърз нокаут.

Виктор Ганчев (63.5 кг) и Ивайло Панов от СК „Терес“, Пловдив, направиха изключително интригуващ и стойностен мач. Двамата бойци дадоха всички от себе си, а победата отиде при по-опитния Панов, който е национален шампион в своята категория.

Изключително съм доволен от мойте бойци, които за пореден път показаха, че надграждат и се развиват„, сподели Бахчеванов пред екипа на Boec.BG.

„Те вървят с уверени крачки към титлите в своите категории и е въпрос на време да се наложат и докажат като титуляри и шампиони.

Адмирации и почитания към нашите противници и техните треньори за класните боеве, с които надграждаме и повишаваме своите качества и умения„, добави легендата на българските бойни спортове.