Начало Други Винс Макмеън се оттегли от кеча след секс скандал

Винс Макмеън се оттегли от кеча след секс скандал

Винс Макмеън се оттегли от кеча след секс скандал
0

Винс Макмеън, който е институция в развлекателния спорт, обяви оттеглянето си от кеча. Вече бившият изпълнителен директор на Световната федерация по кеч (WWE) е главният „виновник“ за издигането на този вид спорт до настоящата му световна популярност. Той заемаше този пост в периода между 1982 до 2022 година (40 години!).

Въпреки това, 76-годишният бизнесмен не напуска поради напреднала възраст. Причината се крие в секс скандал, в който той беше обвинен!

Преди дни от „Wall Street Journal“ разкриха, че през последните 16 години Винс Макмеън е платил повече от 12 милиона долара на четири жени, всички от които са били свързани с WWE, за да прикрият твърдения за сексуално неправомерно поведение и изневяра.

През юни Макмеън обяви, че се оттегля от ръководната си роля, докато продължава разследването на борда на директорите на компанията, назначавайки дъщеря си Стефани Макмеън като временен изпълнителен директор.

Докато наближавам 77 години, чувствам, че е време да се пенсионирам като председател и главен изпълнителен директор на WWE. През годините беше привилегия да помагам на WWE да ви носи радост, да ви вдъхновява, да ви вълнува, да ви изненадва и винаги да ви забавлява. Бих искал да благодаря на семейството си за огромния принос за нашия успех и също така бих искал да благодаря на всички наши минали и настоящи суперзвезди и служители за тяхната отдаденост и страст към нашата марка. Най-важното е, че бих искал да благодаря на нашите фенове, че ни допускаха в домовете си всяка седмица и бяхме вашият избор на забавление. Изпитвам дълбока признателност и възхищение към нашите поколения фенове по целия свят, които са харесали, в момента харесват и понякога дори харесват нашата форма на спортно развлечение.

Нашата глобална публика може да се утеши, като знае, че WWE ще продължи да ви забавлява със същия плам, отдаденост и страст, както винаги. Изключително съм уверен в продължаващия успех на WWE и оставям нашата компания в способните ръце на изключителна група от суперзвезди, служители и ръководители – по-специално както председателят, така и съизпълнителният директор Стефани Макмеън и съизпълнителният директор Ник Хан. Като мажоритарен акционер ще продължа да подкрепям WWE по всякакъв начин. Моите лични благодарности на нашата общност и бизнес партньори, акционери и Борд на директорите за техните насоки и подкрепа през годините. Тогава. Сега. Завинаги. Заедно“, заяви вече бившият изпълнителен директор на най-голямата и известна кеч верига в света!