Начало ММА Александър Емелианенко нападна Уралския Хълк (ВИДЕО)

Александър Емелианенко нападна Уралския Хълк (ВИДЕО)

Александър Емелианенко нападна Уралския Хълк (ВИДЕО)
0

Александър Емелианенко се срещна с Иван Щирков, по-популярен като „Уралския Хълк“ на… паркинг. Известен със своята ексцентричност и бурния си нрав, братът на легендата Фьодор Емелианенко нападна своя съгражданин.

Всичко обаче премина под формата на шега. Саша се опита да свали на земята Иван, а малко след това стартира и гонитба, която, в крайна сметка, приключи с приятелско ръкостискане.

Припомняме, че на Иван Щирков му предстои дебют в бокса. ММА-боецът ще се изправи срещу Иван Смирнов на ринга. Срещата ще бъде в тежка категория. Организатор на боксовата гала е „Hardcore boxing“. Все още не е обявена дата и локация на събитието.

„Уралския Хълк“ има баланс от 20 победи, 1 равенство и 2 загуби в ММА. Спечелил е 14 срещи преди финалния гонг (9 с нокаут и 5 след събмишън). През миналата година Щирков надделя над Мурат Гугов и Артур Астахов и вече е в серия от 3 поредни победи в ММА.

Иван Смирнов е професионален боксьор. Той е спечелил всичките си срещи до момента – 4. От тях Смирнов, който се състезава при най-тежките, е регистрирал 2 успеха с нокаут, включително и при последното си появяване на ринга – в края на май срещу Даниел Елбаев.