Начало Бокс Уралския Хълк все пак ще дебютира в бокса (СНИМКА+ВИДЕО)

Уралския Хълк все пак ще дебютира в бокса (СНИМКА+ВИДЕО)

Уралския Хълк все пак ще дебютира в бокса (СНИМКА+ВИДЕО)
0

Иван Щирков, известен още като „Уралския Хълк“, все пак ще направи своя дебют в професионалния бокс. Той ще се изправи срещу Иван Смирнов. Срещата ще бъде в тежка категория. Организатор на боксовата гала този път е „Hardcore boxing“. Все още не е обявена дата и локация на събитието.

Щирков има баланс от 20 победи, 1 равенство и 2 загуби в ММА. Спечелил е 14 срещи преди финалния гонг (9 с нокаут и 5 след събмишън). През миналата година Щирков надделя над Мурат Гугов и Артур Астахов и вече е в серия от 3 поредни победи в ММА.

Иван Смирнов е професионален боксьор. Той е спечелил всичките си срещи до момента – 4. От тях Смирнов, който се състезава при най-тежките, е регистрирал 2 успеха с нокаут, включително и при последното си появяване на ринга – в края на май срещу Даниел Елбаев.

Припомняме, че „Уралския Хълк“ трябваше да дебютира на професионалния боксов ринг на 27 май, на гала в Омск, Русия. Събитието се организираше от бойния клуб на Щирков – „Архангел Михаил“. Интересното е, че това щеше бъде дебют в професионалния бокс и за тогавашния му противник – Михаил Мохнаткин.

До сблъсък обаче не се стигна поради вина на организаторите, а самите те изтъкнаха оттегляне от страна на Щирков.

Въпреки пропадането на тогавашния двубой, „Уралския Хълк“ продължи с тренировките на ринга!