Начало Бокс Клариса Шийлдс иска да подгрява Джошуа – Фюри

Клариса Шийлдс иска да подгрява Джошуа – Фюри

Клариса Шийлдс иска да подгрява Джошуа – Фюри
0

Абсолютната световна шампионка в лека средна категория при жените – Клариса Шийлдс, си пожела двубой с другото голямо име в нейната дивизия – Савана Маршал.

29-годишната Маршал е шампион на WBO в средна категория, а Шийлдс също прекара солидна част от профи кариерата си в тази дивизия.

Идеята за мач между двете не е от вчера, като преди време дори Еди Хърн сподели, че те двете рано или късно трябва да се бият. Шийлдс и Маршал вече са се изправяли една срещу друга при аматьорите, като победата отива на сметката на британката.

 

Шийлдс, която се слави с голяма уста, този път може и да уцели десетката, споделяйки желанието си с Маршал да бъдат част от главната карта на събитието между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа. Когато и да е то.

„Подобен двубой се счита за интересн и голям само и единствено заради мен“, заяви двукратната олимпийска шампионка от САЩ.

„Тя ме победи при аматьорите, но аз се завърнах по-силна от всякога и спечелих две олимпийски титли и направих невероятна кариера при професионалистите.

„Тя няма шанс срещу мен. Отново ще доминирам. Аз съм велика, тя е добра. Подобен двубой би паснал чудесно на мача между Джошуа и Фюри. Би било супер, ако аз и тя участваме в главното подгряващо събитие. Може да заложим всичките титли в средна дивизия и да се бием на най-голямата възможна сцена“, допълни Шийлдс.