Начало Бокс Кобрата оглавява гала в Лас Вегас

Кобрата оглавява гала в Лас Вегас

Кобрата оглавява гала в Лас Вегас
0

Кубрат Пулев ще е главната звезда на мащабна бойна галавечер в Лас Вегас, пише вестник „Труд“. От промоутърската агенция „Топ ранк“ са се захванали здраво за работа и се очаква събитието да бъде тази есен.

Ветеранът в бранша Боб Аръм, който е собственик на компанията, явно е убеден, че наказанието на българина ще бъде отменено и той отново ще получи лиценз от спортната комисия на щата Калифорния.

Очаква се това да се случи на следващото изслушване на Кобрата на 22 юли.

Пулев вече изпълни изискванията да премине курс за превенция на сексуалния тормоз и се включи в дискусия за равноправието на жените в журналистиката на работното място. За участието си в бойното шоу българинът ще прибере солиден хонорар, твърди „Лас Вегас Сън“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.