Начало Бокс Конър се съгласи на боксов мач
0

Конър се съгласи на боксов мач

Конър се съгласи на боксов мач
0

Поредната изцепка на Конър Макгрегър е на път да го качи отново на боксов ринг след мача му с Флойд Мейуедър през 2017 г.

Професионалният ирландски боксьор Люк Кийлър (12-2-1) предизвика ММА звездата да се изправи срещу него, ако му стиска, след като Макгрегър удари възрастен мъж в пъб. „Тъжно е да видиш как Конър падна толкова ниско, направи същото срещу мой приятел преди няколко години с мой приятел и още ходи наоколо и се преструва на гангстер. Ще се радвам да го сложа на място, ако има достатъчно кураж да се качи отново на ринга“, написа Кийлър в Twitter. Конър, както е добре известно, не обича да запазва мнението си само за себе си, и се е свързал с боксьора по телефона. Според Кийлър, двамата са „размели няколко думи“, като, изглежда, предизвикателството е било прието.

„Казах му, че боят ще е лесен за организиране и той се нави. Съгласи се да се бием още по телефона. Наясно съм, че може само да си говори. А дали наистина му стиска да се качи отново на ринга, дали срещу мен или срещу някой друг, ще видим. Може и само да си е дрънкал от яд или да се е правил на отворен, но стигнахме до момент, в който почувствах, че мога да предам щафетата на щаба си. Без да навлизам в подробности – не беше щастлив по телефона. Изобщо. Бойното общество в Ирландия не е много голямо и живеем сравнително близо един до друг. Чух, че изобщо не е доволен. Не се притеснявам да предизвикам хулиган, а той е такъв. Както казах – ще се радвам да го сложа на мястото му. Не мисля, че това поведение е редно, особено от човек, който знае как да използва юмруците си и да наранява. Още повече, че, както казах в туита, не го прави за първи път“, разказа Кийлър пред irish-boxing.com.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.