Начало Бокс Ковчег отказа порнозвезда да се качи на ринга (ВИДЕО)
0

Ковчег отказа порнозвезда да се качи на ринга (ВИДЕО)

Ковчег отказа порнозвезда да се качи на ринга (ВИДЕО)
0

Порнозвезда се оттегли от боксов мач, месец преди провеждането му. Астрид Ует, която има 230 хиляди последователни в социалните мрежи, се уплаши за живота си и отказа да се качи на ринга срещу Ел Брук. Двете се изправиха лице в лице на обща пресконференция, но напрежението ескалира.

Ует и Брук са звезди в сайтове за лица над 18 години, като имат профили и в трупащата популярност платформа OnlyFans. Те трябваше да разрешат спора си на боксовия ринг, но изглежда феновете няма да станат свидетели на това шоу. Причината – Брук се появи с ковчег на пресконференцията, а вътре бе поставена кукла с лицето на Ует.

Според нея, това поведение е прекрачило границата на нормалното и тя вече се страхува за живота си. „Оттеглям се от събитието на 16 юли и мача ми с Ел Брук. Исках да докажа на всички, че порнозвезда може да прави и нещо различно. Чрез бокса исках да заслужа уважението и да променя мнението на хората за момичетата, които се занимават с подобна работа“, коментира Ует във видеоматериал.

Тя е категорична, че ковчегът е нещо, с което не може да се спекулира, особено след трагедията с боксьора в Африка преди седмица. „Това е прекрачване на границата. Разбирам смешните закачки и приказки, но с ковчег не може да се шегуваме. Това е отвратително. Къде е уважението? Поисках обяснение, но никой не се извини. Тя ме сграбчи на пресконференцията и ме ритна здраво в стомаха. Това мога да го понеса, но мен ме издърпаха от сцената, а нея я оставиха да говори глупости“, продължи в този стил Астрид Ует.

Тя и Ел Брук трябваше да участват като подгряващ мач на звездата в „TikTok“ Ед Матюс и Симпъл Саймън. Не е ясно дали цялостната галавечер, предвидена да се проведе в Лондон, няма да пропадне окончателно.