Начало Бокс Сравниха Фюри – Уайт с Ролс Ройс без бензин
0

Сравниха Фюри – Уайт с Ролс Ройс без бензин

Сравниха Фюри – Уайт с Ролс Ройс без бензин
0

Доста интересно сравнение бе направено във връзка с предстоящата галавечер на 23 април на стадион „Уембли“. Пред 90 хиляди зрители Тайсън Фюри ще защитава световната си титла в тежка категория на WBC срещу Дилиън Уайт. Очакваният с огромен интерес двубой обаче е съпътстван от меко-казано слаби подгряващи сблъсъци.

В тях не личи нито едно по-сериозно име, като към тази група може да причислим и това на брата на Тайсън – Томи Фюри. Той ще срещне поляка Даниел Бочиански, което също е определян като „нересиозен мач“.

От екипа на „Краля на циганите“ отбелязаха, че огромните средства, които ще отидат за главната битка, в размер на 41 милиона долара, са ги оставили с вързани ръце по отношение подгряващия списък. Това е и причината да няма много сериозни имена в него.

В тази връзка мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн използва ситуацията, за да разкритикува колегите си. Той определи галавечерта като събитие с черешка на тортата, но за съжаление самата торта е безвкусна.

Това, на което ще станем свидетели, е наистина грандиозен завършек на програмата. Фюри – Уайт си заслужават парите. Но ако погледнем останалите срещи, то това е все едно да си купите Ролс Ройс, но да нямате пари за бензин. Ако аз си купя билет, ще искам да видя всичко и да му се насладя, докато тази ситуация е различна“, констатира Хърн.

Той нападна и Франк Уорън. „Всеки щеше да разбере, ако беше казал точно и ясно – нямам пари за хубави мачове, извън Фюри – Уайт. Той опита да замете нещата, обяснявайки ни, че подгряващите са добри, защото са равностойни. Франк, никой не е чувал за тези момчета“, изригна още промоутърът.