Начало Бокс Крис Юбенк се предложи за битка с Джейк Пол

Крис Юбенк се предложи за битка с Джейк Пол

Крис Юбенк се предложи за битка с Джейк Пол
0

Крис Юбенк-младши отправи предизвикателство към американеца Джейк Пол. Начинаещият професионален боксьор трябваше да се бие с Хасим Рахман-младши, който обаче се опита да му извие ръцете.

Синът на легендата не можа да свали нужните килограми и пожела мачът след седмица да е в друга категория.

Така срещата пропадна и с нея цялата галавечер. Юбенк обаче е готов да „спаси“ шоуто. Той коментира в профила на Пол в социалната мрежа Twitter.

„Ще се бия след няколко месеца, но мога да добавя мач следващия уикенд в графика си. Ще спася шоуто ти, ако имаш сърцето да излезеш на ринга срещу истински боксьор“, гласи съобщението на Юбенк.

То породи сериозна дискусия. Част от потребителите на мрежата са на мнение, че по този начин се излага, защото иска да получи чек за среща с влогър новак в бойните спортове.

Други пък са твърдо зад британеца и се смеят на Джейк Пол, че дори няма да отговори на тази хвърлена ръкавица.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.