Начало Бокс Кубрат Пулев: Брат ми е добър

Кубрат Пулев: Брат ми е добър

Кубрат Пулев: Брат ми е добър
0

Кубрат Пулев похвали брат си Тервел Пулев непосредствено след края на професионалната боксова галавечер в Пловдив. По-малкият от двамата братя победи Дишон Уебстър с единодушно съдийско решение в епичен 12-рундов сблъсък и завоюва интернационалния пояс на Световната боксова асоциация в полутежка категория. 

„Брат ми усети, че не е лесно да играеш 12 рунда. Определено е по-трудно отколкото само 6. Противникът му беше много корав и много добре подготвен, но брат ми е добър“, коментира „Кобрата“

Най-добрият ни професионален боксьор от новия век добави, че Тервел е играл умно. Наскоро ви съобщихме, че Кубрат е следващият задължителен претендент за една от титлите на Антъни Джошуа. „Кобрата“ даде своя коментар на ринга в Пловдив и за тези слухове. Той заяви категорично, че ще донесе световна титла в страната ни, като битката ще се състои през април месец.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.