Начало Бокс Тервел Пулев за Уебстър: Гонгът го спаси

Тервел Пулев за Уебстър: Гонгът го спаси

Тервел Пулев за Уебстър: Гонгът го спаси
0

Секунди след като бе награден с интернационалния пояс на Световната боксова асоциация в полутежка категория Тервел Пулев даде коментар за битката му с Дишон Уебстър. Двамата премериха сили в главната битка на професионалната боксовата галавечер в Пловдив по-рано днес. 

„Спаси го гонгът. Разклатих го в шестия рунд, притиснах го до въжетата и тогава се чу гонгът“, даде мнението си Тервел Пулев за силните си атаки през шестия рунд.

По-малкият от братята Пулеви показа уважение към съперника му след 12-рундовата им битка. Той добави, че всички в препълнената зала „Колодрума“ и тези пред екрана трябва да са горди с това, че българин е победил представител на САЩ в професионалния бокс. Пулев завърши без прогноза за следващ негов опонент, тъй като ще му бъде нужна дълга почивка. Той бе не само участник в главната битка на вечерта, но и съ-организатор за бляскавата галавечер в Пловдив.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".