Начало Бокс Кубрат Пулев: Брат ми трябва да отиде и да смачка Ковальов (ВИДЕО)

Кубрат Пулев: Брат ми трябва да отиде и да смачка Ковальов (ВИДЕО)

Кубрат Пулев: Брат ми трябва да отиде и да смачка Ковальов (ВИДЕО)
0

Кубрат Пулев направи интересно разкритие преди мача на неговия брат Тервел срещу руската звезда Сергей Ковальов в интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“.

Ковальов е голямо име. Техничен, бърз, разнообразен – похвали го по-големият от братята Пулеви. – Но не мисля, че ще успее да се върне така, както на него му се иска. Особено когато трябва да се изправи срещу брат ми. Вярвам, че брат ми може да му пресече пътя. Ковальов е по-нисък и по-лек. Вероятно удря и по-леко. Брат ми трябва да вярва в себе си и да отиде да го смачка.

Защо Кубрат Пулев се прегърна и здрависа със своя съперник Джери Форест? Каква беше неговата реакция след думите на американеца, че е вкарал последните си двама съперници в болница. Колко мача трябват на Кобрата, за да се би отново за световна титла и защо според Пулев българските боксьори не могат да пробият на професионално ниво? Вижте в цялото интервю за YouTube канала „Спортната джунгла“.

Братята Кубрат и Тервел Пулеви ще се бият в двата главни мача на събитието „TrillerVerz 5“ в Калифорния, САЩ. Галата ще започне в 4:00 ч. (българско време) в неделя сутрин. Бронзовият медалист от олимпийските игри в Лондон ще премери сили с бившия световен шампион в лека тежка категория Сергей Ковальов, а Кубрат ще има за съперник американеца Джери Форест.

Боксовата галавечер ще може да бъде наблюдавана на живо по FITE:


Платформата е достъпна чрез уеб, както и чрез нейните мобилни приложения за iOS и Android, както и приложенията за Apple TV, Android TV, ROKU, Amazon Fire TV и Huawei. В допълнение, FITE поддържа Samsung, LG, Cox Contour, Vizio SmartCast™, Foxxum, Chromecast, XBOX, ZEASN, Netrange, Vidaa/Hisense, VEWD, Netgem TV, Virgin Media, Comcast’s Xfinity 1 и Xfinity Flex, както и над 7000 модела смарт телевизори.