Начало Бокс Кубрат Пулев: Жаден съм да смачкам Джошуа насред Лондон
0

Кубрат Пулев: Жаден съм да смачкам Джошуа насред Лондон

Кубрат Пулев: Жаден съм да смачкам Джошуа насред Лондон
0

Кубрат Пулев коментира информацията, че на 12 декември ще се бие най-накрая с Антъни Джошуа за световната титла на IBF. Вчера Еди Хърн обяви, че всичко е договорено и срещата ще се проведе в Лондон.

„След толкова отлагане, а през 2017 се контузих, беше време да има конкретна и точна дата. Дано няма ново отлагане и нови измислици. Време е да се реши всичко на ринга. Аз съм готов и съм жаден да мачкам„, започна Пулев пред „Дарик радио“.

Еди Хърн обяви официално дата на Пулев – Джошуа

„Мач за световна титла ще има и се надявам наистина да е на 12 декември. Да го бия насред Лондон и да докажа на българите каква сила имаме. Вероятно ще има публика, но не знам колко ще е. И без публика ще отида и ще победя. С българска публика обаче бих бил още по-щастлив“, продължи Кобрата.

„За мен тази пандемия не беше тежка. Приемам всичко с лекота и се захраних с щастие и енергия. И съм достатъчно търпелив, за да нанеса решителния удар“, продължи най-добрият ни боксьор.

„Ако случайно нещо се случи и Джошуа пак се откаже, тогава сме поставили ултиматум пред IBF да му отнеме титлата. Тогава ще се бия със следващия в ранглистата – Чарлс Мартин от САЩ“, уточни Пулев.

„За мен парите не са важни. Доказал съм, че е важно да донеса световната титла в България. От друга страна все пак това не означава, че трябва да играем за стотинки. Ние сме българи, но не сме от третия свят. Смятам, че към ден днешен всичко е уговорено“, завърши Пулев.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.