Начало Бокс Ивайло Гоцев: Пулев ще разкъса Джошуа
0

Ивайло Гоцев: Пулев ще разкъса Джошуа

Ивайло Гоцев: Пулев ще разкъса Джошуа
0

Мениджърът на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев, показа увереност, че българинът ще разкъса на парчета световния шампион Антъни Джошуа. Освен това импресариото скочи на промоутъра на британеца Еди Хърн.

„Еди Хърн е известен с това, че ако каже нещо, почти си сигурен, че ще направи друго. Време е да си събере мислите и да изпълни задълженията, които има по договорите. Ако продължава така, това ще му създаде лошо име и хората в бокса няма да искат да общуват с него.

Продължаваме да чакаме нова дата за мача, а Еди изобщо не смята да се организира по темата. Написа книга, но ние си чакаме датата„, коментира Гоцев.

„Хърватия даде отлична оферта. Но те от първия ден се държат резервирано и нямаха намерение да излизат за този бой извън Англия. Има причина за това – шампионът, когото аз уважавам много, не изглежда особено добре, когато излиза да се бие навън. Слабостите му се видяха в Ню Йорк и Саудитска Арабия срещу Анди Руис“, продължи мениджърът на Кобрата.

Пулев ще излезе на ринга в зверска форма и е готов да разкъса шампиона, за да вземе мястото му. Джошуа го знае, че ще има наистина тежък мач. Усещам, че се задава нокаут за шампиона, запомнете думите ми.

Джошуа се готвят за друг мач – с Фюри, а подценяват този с Пулев. И ще бъдат неприятно изненадани„, добави българският мениджър.